Fashion Week Spring 2022


Fashion Week, de plek om je gaafste street style looks te showen. Zo werd dat zeker ook bij de laatste Fashion Week shows gedaan. Van Parijs tot Kopenhagen, er kwamen weer geweldige street style looks voorbij.

Street style is altijd al een van mijn favoriete stijlen geweest. Daarom vind ik het ook heerlijk om alle gedragen looks te bekijken en hier nieuwe inspiratie uit te halen. Dus hierbij een paar van mijn favorieten, wie weet haal jij hier ook je nieuwste inspiratie uit.

OVERSIZED SUITS

Oversized, oversized en nog meer oversized dat is een van de grote trends voor spring/summer 2022. En oversized pakken horen daar zeker bij! Deze look is een mooi voorbeeld van casual, maar toch luxe.

Het pak zelf is natuurlijk geen casual kledingstuk, maar door hem een paar maten groter te dragen wordt het zo comfortabel. Met de Chanel tas erbij krijgt het nog een luxer randje.

Je kan zoals deze look voor een print gaan, of gewoon in één kleur. Tegenwoordig hangen ze wel in elke winkel en ook online.

COLORFULL

Een van de belangrijkste kledingstukken in street style blijft toch wel een goede jeans. Met een basic jeans kan je nooit misgaan. Je kunt er alle kanten mee op; casual, chic, basic, kleurrijk. Met een sneaker wordt de look casual, maar gooi je een leuk paar hakken onder je jeans dan heeft het al een nieuwe look.

 Deze look is een super leuk kleurrijk voorbeeld. Een simpele jeans omringt met kleurrijke items die de look helemaal fashion week waardig maken. Maak je look interessant met een leuke gekleurde hak. En wees zeker niet bang om kleuren te mixen!

COMFY

Comfortabel maar wel stylish. Met deze geweldige beige outfit zit je de hele dag goed in je vel.

Cargo pants zijn deze fashion week weer vaak gespot. In verschillende kleuren en verschillende materialen. Van gewatteerde tot leren, de cargo pants is weer terug.

Met wat kleding in een paar maten groter ben je de hele dag comfortabel. Maar, door de  outfit in één hoofdkleur te laten ziet het er toch nog luxe uit. Met een leuke sneaker en zonnebril erbij maak je de outfit helemaal af.

MIXED STYLES

Verschillende stijlen mixen blijft altijd leuk. Er is geen regel dat je maar één stijl tegelijk mag dragen. Dus mix zoveel als je wil, casual met chic, stoer met preppy en zo zijn er nog veel meer combinaties.

Houd jij meer van de stoerdere street style? Dan zijn deze 2 looks top, een mix van verschillende stijlen met een stoer randje. Wil je wel fashionable maar ook comfy zijn. Dan is deze look met een heerlijk zachte trui en stoere biker boots helemaal voor jou.

Of ga jij net als MIU MIU voor een school style inspired outfit. Een kort rokje, een geprinte panty en mooie zwarte loafers. Maak de look interessanter met een band shirt (alleen als je echt fan bent natuurlijk)